Σύνδεσμος Εμπόρων Οπτικοακουστικών & Συναφών Επαγγελματικών Προϊόντων Ελλάδος

Γενική συνέλευση των μελών μας και Εκλογές νέου Δ.Σ στις 16/10/2023

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε


Αξιότιμοι Συνάδερφοι μέλη του Συνδέσμου

Μετά από την Τακτική Συνέλευση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 25-9-2023 σας ενημερώνουμε για την απόφαση διεξαγωγής της Γενικής συνέλευσης των μελών μας και Εκλογές νέου Δ.Σ βάσει του καταστατικού , στις 16-10-2023 στις 3.00 μμ. μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στο zoom.

  • H συμμετοχή όλων είναι υποχρεωτική και προσδίδει κύρος και δύναμη στο σύνδεσμο για να υπάρχει συνέχεια και πρόοδος στις ενέργειες για καλύτερη βιωσιμότητα του κλάδου μας.
  • Όσοι Συνάδερφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τον Νέο διοικητικό Συμβούλιο , παρακαλείσθε να το ανακοινώσετε μέσω e-mail στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη Δήλωση υποψηφιότητας για Νέο Δ.Σ ΣΕΟΣΕΠΕ’’    μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Παρασκευή.
  • Όσοι Συνάδερφοι θέλουν να θέσουν ερωτήματα για την Γενική Συνέλευση παρακαλούνται να τα αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2023 για να τεθούν υπό συζήτηση.
  • Παρακαλείσθε όσα μέλη έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τις συνδρομές σας , να τις διευθετήσετε, ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες.
  • Η ετήσια συνδρομή για τα τακτικά Μέλη έχει οριστεί εξ αρχής στα 250 ευρώ.
  • Η ετήσια συνδρομή για τα μη τακτικά Μέλη έχει οριστεί εξ αρχής στα 60 ευρώ.

Ο λογαριασμός κατάθεσης του συνδέσμου είναι ο εξής:

EUROBANK [ΣΕΟΣΕΠΕ]
IBAN: GR9202600560000010201913793

 


  

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε

 

Με εκτίμηση,

Καριώτης Παντελής                                               Τζιάκος Ιωάννης

[Πρόεδρος Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε ]                           [Α΄ Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε]